Viaductul Gara Mica
Viaductul Gara Mică, redeschis

Reparaţia capitală a viaductului a fost finalizată într–un termen foarte scurt, de doar 5 luni. Unele lucrări care nu necesită închiderea traficului se vor face şi anul viitor. Cât timp viaductul a fost închis, circulaţia dinspre Mediaş şi spre Mediaş s–a făcut pe centura ocolitoare a Sibiului.

Şoferii care merg spre Me­diaş, Târgul Obor sau cen­trele comerciale din zonă pot folosi de ieri viaductul Gara Mică, după ce acesta a fost închis timp de cinci luni pentru reparaţii capitale.
Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a redeschis ieri circulaţia pe viaduct.
"Recunosc că sunt foarte mulţumit că s-a reuşit într-un timp scurt să se finalizeze partea de suprastructură, traficul a suferit foarte mult în zonă, au suferit foarte mult locuitorii din cartierele din apropiere, cât timp circulaţia a fost închisă", a spus Klaus Iohannis.
Viaductul are o lungime totală de aproape 300 de metri şi o lăţime de aproxi­mativ 11 metri, au fost repa­rate carosabilul, trotuarele, scările pietonale, au fost montaţi noi parapeţi, a fost înlocuit ilumi­natul public, au fost refăcute marcajele rutiere şi semna­lizarea. (Sursa: Tribuna.ro, articol de de Sorana MAIER)